Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


Brother MFC-5490CN multifunctional inkjetprinter


Compacter all-in-one kantoormachine

Artikelcode: MFC5490CNBrother MFC-5490CN multifunctional inkjetprinter
5 in 1 - Netwerk kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - PhotoCapture Centre 
Met professionele kwaliteit printen, faxen, scannen en kopiëren m.b.v één compacte, economische machine zodat u tijd en ruimte bespaart.
Het gebruik van één machine voor meerdere taken vereenvoudigt uw werk en bespaart u kostbare ruimte. Met de MFC-5490CN wikkelt u uw documentstroom af zonder in te leveren aan kwaliteit.
Gebruik de MFC-5490CN om tijd te besparen: Hoge printsnelheid tot 35 ppm mono, en 28 ppm in kleur. De automatische documentinvoer (ADF) met een capaciteit van 50 vel maakt het mogelijk om snel meerdere pagina’s te faxen of kopiëren. Naast netwerk-connectie beschikt de MFC-5490CN ook over een Hispeed USB 2.0 aansluiting.
Sluit de MFC-5490CN eenvoudig aan op uw bestaande netwerk en deel deze met meerdere gebruikers binnen uw kantoor.
De MFC-5490CN print met een verbluffend hoge resolutie tot wel 6.000dpi. Zodoende kunt u professioneel ogende documenten maken of snel en gebruiksvriendelijk fantastische foto’s printen.
De MFC-5490CN is zeer eenvoudig in gebruik. U kunt printen vanaf of scannen naar een USB geheugenstick, en direct printen vanaf een digitale camera of geheugenkaarten zonder tussenkomst van uw PC.
Het gebruik van vier gescheiden inktcartridges is kostenbesparend, omdat u alleen de inktcartridge hoeft te vervangen die leeg is.
De MFC-5490CN voldoet aan de internationaal geroemde ENERGY STAR® milieu standaard, Dit betekent dat uw all-in-one printer een minimale impact op het milieu heeft. Ook daarom is de MFC-5490CN een onmisbaar onderdeel van uw team
niet leverbaar